Discrete verzending     Gratis bezorging vanaf Euro 29,00     Afhalen in onze winkel mogelijk

Is de Womanizer dan echt zo goed?

Is de Womanizer dan echt zo goed?

Als eigenaar van een sexshop ging ik elk jaar naar de internationale vakbeurs in Hannover. Voorheen was dit de Venus Messe in Berlijn, maar voor de retail werd deze nu in Hannover gehouden. Daar werd voor de eerste keer de Womanizer geïntroduceerd. Een van de eerste modellen was de Womanzier pro 500. Terwijl ik voor de stand stond keek naar en presentatie over de Womanizer, was het enige dat ik dacht dat dit werkelijk het meest onzinnige sekspeeltje van de laatste jaren was. 

Er werd uitgelegd dat de Womanizer met deze unieke luchtdruk techniek de eerste was in zijn soort. En dat door middel van pulsatie de clitoris dusdanig werd gestimuleerd dat een orgasme bijna gegarandeerd werd. Ik dacht "ik loop te lang mee in deze branche om me voor de gek te laten houden" en liep door.  Omdat de beurs enkele dagen duurde ben ik de dag erna weer gaan kijken en luisteren.  Toen ik hoorde wat de retail prijs zou gaan worden wist ik zeker dat ik de Womanizer niet in mijn assortiment zou nemen.

Nadat de Womanizer bekendhied kreeg kwamen er klanten expliciet voor dit sekspeeltje naar de winkel. Verkoopt u ook de Womanizer? vroegen de klanten. Ik moest dus nee verkopen. De bekendhied van de Womanizer nam toe en ook in de media werd hij al opgemerkt en haalde dit seksspeeltje zelfs de media. 

Zat ik er dan echt naast? Het antwoord is JA. Ik zat er echt naast. In de loop van de tijd is de Womanizer echt uitgegroeid tot een begrip. Vrouwen komen nog steeds heel gericht binnen voor deze Womanizer. De techniek blijkt dus echt ongekend te zijn. De prijs staat dus volledig in balans met de kwaliteit van de Womanizer. Er zijn zeker goedkopere opties, maar wie de Womanizer heeft geprobeerd zal nooit meer de goedkopere versie kunnen waarderen.

Vrouwen zijn lyrisch erover en wie ben ik om deze vrouwen tegen te spreken ... Ik zou niet durven ...

Wellicht ook interessant?
Wat is nou eigenlijk die lucht druk technologie?
Wat is nou eigenlijk die lucht druk technologie?
Pleasure Air Technologie De Pleasure Air Technologie zorgt voor een perfecte balans tussen pulserende en masserende veranderingen in luchtdruk. Dit gebeurt zonder de clitoris aan te raken. De clito...
Kun je de Womanizer ook samen met je partner gebruiken?
Kun je de Womanizer ook samen met je partner gebruiken?
Kun je de Womanizer ook samen met je partner gebruiken ...  Natuurlijk kun je de Womanizer ook samen met je partner gebruiken. Dat geldt eigenlijk wel voor alle toys. Als jouw partner het ook...
Schrijf je in en blijf op verleidelijke hoogte
Ontvang het laatste nieuws en mis niets van onze exclusieve kortingen