Discrete verzending     Gratis bezorging vanaf Euro 29,00     Afhalen in onze winkel mogelijk

Over ons en de webshop

Belang van persoonlijke benadering

Aankopen via internet zijn altijd zo onpersoonlijk. Onpersoonlijk is eigenlijk iets wat wij vooral niet willen zijn. Zeker in onze branche is het belangrijk dat je oprecht voelt dat er naar je geluisterd wordt en dat je begrepen te worden. 

Hoe het voor ons begon bij Sexshop Maastricht

Nadat er in ons pand een frituur gevestigd is geweest in een heel ver verleden werd het vervolgens een sexshop. Sexshop Maastricht is reeds 40 jaar een begrip in Maastricht en omstreken.  In 2014 namen wij een bestaande sexshop aan de Grote Gracht,  in hartje Maastricht over. Deze zaak bestond al meer dan 40 jaar. Hoewel er genoeg aanloop was, was de winkel erg gedateerd. Het voldeed perfect aan het beeld wat je wellicht van een sexshop uit de jaren 80 hebt. Beetje smoezelig, niet erg toegankelijk.

De make-over van Sexshop Maastricht 

Sexshop Maastricht moest absoluut een make-over krijgen. De winkel ging volledig op de schop en werd omgetoverd tot een gezellige, schone winkel waar je met een gerust hart binnen durft te stappen. De afgeplakte etalage ruiten werden vervangen door stijlvol ingerichte etalages, de indeling werd veranderd, kortom alles werd vernieuwd.

Wat werd het mooi en hoe leuk waren de reacties

Nu mogen we met trots zeggen dat wij dagelijks veel tevreden klanten ontvangen. Onze ervaren medewerkers staan je altijd vriendelijk en deskundig te woord. Wij horen vaak dat mensen soms wel eens wat huiverig zijn om een winkel als de onze binnen te stappen, maar eenmaal binnen zich volledig op hun gemak voelen bij ons.  Dat is voor ons het grootste compliment. Dit laten velen ook blijken uit een mooie beoordeling op Google. Kijk zelf maar eens onder Sexshop Maastricht. Als dat geen mooi rapportcijfer is …

De noodzaak van een webshop

Tijden veranderen en een fysieke winkel is niet meer voldoende. Inmiddels kan geen ondernemer meer zonder internet. Een webshop is niet meer weg te denken. En zo moesten wij natuurlijk ook in die richting mee gaan. En zo komt u bij Womanizerkopen.nl terecht.

Veel winkelplezier bij Womanizerkopen.nl

Wij hopen dan ook dat wij u bij het winkelen in onze webshop, datzelfde fijne gevoel kunnen geven als in onze fysieke winkel.  En bent u toevallig in Maastricht, loop dan gezellig bij ons binnen en laat u verrassen door ons geweldige assortiment. Want wij hebben natuurlijk niet alleen Womanizers. Wij hebben de nieuwste toys, heerlijke massage producten en glijmiddelen, condooms, mooie lingerie, duizelingwekkende high heels en leuke gadgets en spellen.

Wij wensen u veel winkel plezier hier online of in het gezellige Maastricht!

Over ons en de webshop
Schrijf je in en blijf op verleidelijke hoogte
Ontvang het laatste nieuws en mis niets van onze exclusieve kortingen