Discrete verzending     Gratis bezorging vanaf Euro 29,00     Afhalen in onze winkel mogelijk
Womanizer Classic

Met het grootste gemak brengt de Womanizer Classic je met zijn 8 verschillende intensiteits niveaus tot ongekende hoogtes. De Womanizer Classic ligt met zijn ergonomische vormgeving makkelijk in de hand. Als voor jou de extra opties van de Womanizer Premium niet perse nodig zijn, is de Womanizer Classic jouw Womanizer.

Met de unieke Pleasure Air Technologie, zorgt de Womanizer Classic ervoor dat jouw clitoris heerlijk gestimuleerd wordt door luchtdruk in plaats van vibratie, wat de gangbare clitorisstimulators doen. Kies zelf het niveau dat jij het prettigste vindt. Van niveau 1 tot en met 8, genot gegarandeert.

De Classic is 100% waterproof en magnetisch oplaadbaar.

 

De Womanizer Classic bestsellers
Kies jouw favoriet
Womanizer Premium

Womanizer Premium

De Womanizer Premium is in tegenstelling tot de Womanizer Classic gehuld in zachte siliconen. Daardoor heeft de Premium een luxere uitstraling en voelt deze zachter. De Womanizer Premium zorgt met  zijn Pleasure Air Technology voor een ongekende stimulatie van de clitoris. De zachte luchtdruk golfjes zorgen voor een ongekend genot. Ook is de Womanizer Premium uitgerust met Smart Silence. Dit betekent dat de Premium pas begint met zuigen zodra hij je huid raakt. Haal je de Premium dus even van je huid af, dan is hij helemaal stil. De Autopilot zal je verrassen met een patroon van wisselende intensiteiten, zonder dat je hier zelf over hoeft na te denken. Telkens een verrassing dus wat gaat komen. Uiteraard is ook deze Womanizer waterproof en is hij bovendien magnetisch oplaadbaar.

 

 

 

De Womanizer Premium bestsellers
Kies jouw favoriet
Womanizer Duo

De Womanizer Duo

Stimuleert zowel je G-spot als je clitoris. De luchtdrukstimulator van de Womanizer Duo heeft een zachte mond die over de clitoris gaat en vervolgens stimuleert met 12 verschillende luchtdrukstanden. De zachte en flexibele vibrator is perfect gevormd om je G-spot optimaal te stimuleren met maar liefst 10 verschillende vibratie opties. Het unieke design van de Womanizer Duo heeft ook een touch-sensor, waardoor deze alleen werkt wanneer ze in contact komt met de huid. De Womanizer Duo is magnetisch oplaadbaar en waterproof. On top of that wordt de Womanizer Duo geleverd in een prachtige doos en inclusief mooie toybag.

 

 

De Womanizer Duo bestsellers
Kies jouw favoriet
Womanizer Liberty vibrator

Womanizer Liberty

Luchtdruk vibratie uitgevoerd in een zeer handig en discreet formaat. Hierin onderscheidt deze kleine Womanizer zich van de overige Womanizers. De magnetische deksel zorgt ervoor dat je de Womanizer Liberty veilig en goed beschermd kunt opbergen. Het zachte, afneembare siliconen mondje van de Womanizer Liberty omringt de clitoris en stimuleert deze met zacht pulserende luchtdruk golven. Hij is waterdicht en is oplaadbaar via bijgeleverde USB-kabel.

 

 

De Womanizer Liberty vibrator bestsellers
Kies jouw favoriet
Womanizer Starlet vibrator

De Womanizer Starlet is uitgevoerd in een klein en discreet formaat en is daardoor uiterst geschikt om mee te nemen in je handtas of op reis. De compacte vormgeving zorgt er ook voor dat de Womanizer Starlet makkelijk tussen jou en je partner in past. Net als de andere Womanizers is de Womanizer Starlet voorzien van een zacht siliconen mondje en zorgen de pulserende luchtdruk golven voor een geweldige stimulatie van je clitoris. Je switcht naar wens makkelijk tussen de 4 verschillende intensiteiten. Uiteraard is de Womanizer Starlet waterproof en oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

De Womanizer Starlet vibrator bestsellers
Kies jouw favoriet
Womanizer Accessoires

Oplader

Ben je de oplader van je Womanizer kwijt of is je opzetstukje aan vervanging toe? Niet getreurd, bij ons koop je snel en makkelijk een nieuwe, zodat je snel weer kunt genieten.Is het mondstukje van je Womanizer aan vervanging toe? Dan kun je dit bij ons voor je Womanizer kopen. Jouw womanizer is dan weer als nieuw en klaar voor vele heerlijke uurtjes.

 

De Womanizer Accessoires bestsellers
Kies jouw favoriet

Womanizer webshop

Bij Womanizer-kopen.nl koop je discreet en makkelijk jouw favoriete Womanizer luchtdruk vibrator. In onze shop vind je alle producten van het merk Womanizer. Dit zijn de nieuwe Womanizers Premium, Classic, Liberty, Starlet2 en DUO. Maar ook nog tijdelijk verkrijgbaar zijn de Womanizer 2GO, de eerste Starlet, Insideout en het Tease & Please pakket. Naast de Womanizers leveren wij alle Accessoires van Womanizer zoals opzetkapjes en snoertjes. Glijmiddelen en Cleaners zijn ook te koop in onze shop. Deze zijn speciaal door ons geslecteerd en veilig te gebruiken met jouw Womanizer.
Onze womanizers verzenden we in blanco pakketjes zonder naam erop. Ook op jouw afschrift komt dit niet te staan. Op het verzendlabel staat ook niet onze naam vermeld en standaard is ingesteld dat jouw womanizer alleen op huisadres geleverd mag worden en dus niet bij de buren. Kiezen voor leveren bij de buren kan wel zo ook voor een ophalen bij een PostNL locatie of pakketautomaat.

Schrijf je in en blijf op verleidelijke hoogte
Ontvang het laatste nieuws en mis niets van onze exclusieve kortingen